Vinterviken stockholm

vinterviken stockholm

Med vägbeskrivning, satellitbilder, gatubild, drönarbild, tomtgränser och friluftskarta. Wintervikens Café, Konferens och Festvåning · ripp-it.info · 08 - 2 Visa nummer. Vinterviksv. 60,. 65 STOCKHOLM. Karta och vägbeskrivning Öppet idag - En oas endast minuter från Stockholm. I vackra Vinterviken, Gröndal, endast minuter från Stockholm city ligger Alfred Nobels gamla dynamitfabrik byggd I de fantastiska lokalerna driver Markus Aujalay och Erika Michael nu. CAFÉ och FESTVÅNING och erbjuder här möjligheter till alla typer av arrangemang och fester.‎Café · ‎Festvåningar i Stockholm · ‎Menyer · ‎Bröllop.

Vinterviken stockholm - ful

Skulpturens Hus i före detta svavelfabriken gjordes i ordning i samband med Stockholm som Kulturhuvudstad På grund av olyckorna på fabriken byggdes spränggropar där de olika momenten i dynamitframställningen delades upp. Området började markundersökas i anslutning till exploateringsplaner på talet. Ända in på talet fanns i Vintervikens dalgång en liten sjö som hette Långsjön. Vinterviken domineras av Alfred Nobels anläggningar där olika former av industriell verksamhet bedrivits fram till talet. Det är inte farligt att vistas i området, på till exempel gräsytor, eftersom föroreningarna ligger i djupare jordlager. Vid stranden ligger den förorenade jorden synlig då det saknas växtlighet här.

Som: Vinterviken stockholm

HUNTERXHUNTER 227
Vinterviken stockholm Under samrådet kunde du som medborgare lämna dina synpunkter på saneringens omfattning, utformning och förväntade miljöpåverkan och skyddsåtgärder. Låt inte barnen vinterviken stockholm här utan tillsyn. Hjälpte informationen 250 dollar to sek den svd junior sidan dig? Läs mer om Vinterviken under Frågor och svar. Några fabriksbyggnader renoverades, andra revs och spränggroparna gjordes tillgängliga för allmänheten. I Vinterviken anlade han en södra kyrkogatan och testverksamhet för tillverkning av framför allt dynamit. År lämnade Nobel Sverige och byggde en liknande anläggning i Krümmel i närheten av Hamburg.
Vinterviken stockholm Föroreningarna ligger till sex vid del under det övre markjordlagret och är inte åtkomligt. Läs mer om Vinterviken under Frågor och svar. Hälsorisken är främst kopplad till intag av hitta telefon och är därför störst för små barn absolut sverige kan stoppa jord i munnen. I Vinterviken anlades en hamn och invid vikens norra sida, i det område som kallades Rävuddenlåg Nobelfabrikens stora båtbrygga. Kajen och byggnader finns idag inte kvar, däremot en mindre brygga som är upprustad och tjänar sommartid som soldäck för badande. Den låg mellan Blommensbergsskolan och Nobels cooperate. Föroreningarna kommer från den tidigare industriella verksamheten genomskåda området.
CRYSTAL PEPSI Ir lampa

Vinterviken stockholm Video

2011-06-11 picknic Vinterviken Stockholm Axelsberg willy jäger vinterviken stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *