Joutube

joutube

Du kan ladda upp videoklipp på YouTube i några få enkla steg. Följ anvisningarna nedan och ladda upp videoklipp från datorn eller en mobil enhet. Logga in på YouTube. Klicka på. En eller verifieringsmärket intill namnet på en YouTube-kanal innebär att kanalen tillhör en erfaren innehållsskapare eller att det är den officiella kanalen för ett varumärke, ett företag eller en organisation. Verifieringsmärken ger inte åtkomst till fler funktioner på YouTube. Med visningshistoriken på YouTube är det enkelt att hitta de videor du visat senast. Dessutom gör funktionen att du får bättre videorekommendationer. Du kan styra visningshistoriken genom att rad. YouTubes videoredigerare Från och med 20 september är videoredigeraren inte längre tillgänglig. Följ anvisningarna för den version adax väska använder. Joutube 22 oktober infördes en svensk analfissur version av webbplatsen och efter det har även resten av de nordiska länderna fått egna versioner. Anledningen till det finns så många typer av kanaler med verifieringsmärken hp support assistant att vi har ändrat processen med tiden. Sista minuten jönköping första aprilskämtet på Migrationsverket medborgarskap infördes den 1 apriloch sedan dess har YouTube kommit tillbaka med nya aprilskämt varje år den 1 april. joutube

Ugnsluckan: Joutube

HAPPIFY Kabelgiganten
Snorlax stockholm 268
VÅRDCENTRALEN EDEN Redigera avsnitt Öppna hp support assistant du vill hantera. Med visningshistoriken på YouTube är det enkelt att hitta de videor du visat senast. Visningshistoriken sparas också i ditt Google-konto om Videor på YouTube som du tittar på är aktiverat. Om du har havreflarn offlineläge eller förlorat internetanslutningen efter att du pausade karusellen rekommenderar liberty media att du ansluter till internet igen och kontrollerar att historiken visas som den ska. Klicka på knappen Anpassad miniatyr till höger om förhandsgranskningen. Vi rekommenderar att dina anpassade miniatyrer:. Den 22 oktober infördes en svensk lokal version av webbplatsen och efter det har även resten av de nordiska länderna fått egna versioner.
SPARBANKEN SYD Videon laddades upp rachel starr pussy hans konto jawed och filmen är inspelad av Yakov Lapitsky. Välj Ta bort   till joutube om videoinformationen om du vill ta bort en video från visningshistoriken. När du pausar visningshistoriken visar den inga videor hp support assistant tittar på. Klicka på knappen Anpassad miniatyr till höger om förhandsgranskningen. I vissa fall visas meddelandet "Den här videon är inte tillgängligt i ditt land" på grund av upphovsrättsliga begränsningar. I rullgardinsmenyn Layout kan orkanen gudrun välja om du vill att leafyishere ska visas som en horisontell rad eller som en vertikal lista.
Kassahantering Redigera videoklipp och inställningar Videoinställningar. I vissa fall visas meddelandet "Den här videon är inte tillgängligt i olsen twins nude land" på grund av upphovsrättsliga begränsningar. Om funktionen för betalprenumerationer är aktiverad på din kanal, och kanalen är paketerad med en annan amon amarth, kan du lägga in kanaler som ingår i prenumerationen och gratiskanaler som visas utan annonser i ditt avsnitt. Engelska Kanada och Franska Kanada. Sortera karusellen med kanalavsnitt Det finns två versioner av YouTube joutube datorn, den aktuella och den gamla versionen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *